Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Student Heterogeneity and Differentiation: Professional Challenges for Teachers of Foreign Languages

Tytuł:
Student Heterogeneity and Differentiation: Professional Challenges for Teachers of Foreign Languages
Autorzy:
Jazbec, Saša
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1964047.pdf
Data publikacji:
2021-03-31
Wydawca:
Wydawnictwo Adam Marszałek
Tematy:
heterogeneity
homogeneity
diff erentiation
foreign language teaching and learning
Źródło:
The New Educational Review; 2021, 63; 137-148
1732-6729
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Student heterogeneity in (foreign language) instruction is a problem and a major professional challenge in both theory and practice. This problem/ challenge will be discussed in the contribution as a paradox of pedagogical and didactic work from its beginnings onwards. This is followed by a reflection on the institutional and structural frameworks for differentiation as a conceptual option for appropriate treatment of student heterogeneity. The empirical part, stimulated by the students’ statements during a didactics seminar, presents the results of a qualitative analysis of statements by foreign language teachers about differentiation, possibilities of differentiation, dilemmas, and pitfalls. Finally, suggestions are presented through which differentiation could find its way from theory to practice.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies