Porównanie wydajności aminokwasów hydrolizatów kazeinowych kwasowych i enzymatycznych z uwzglednieniem ich optymalnego składu i cech smakowych Issledovanie metoda poluchenija aminokislot iz preparatov pri enzimaticheskom kislotnom gidrolize i poluchenie enzimaticheskikh gidrolizatov s optimal`nymi prganolepticheskimi svojstvami Comparison of the amino acid yield of acid and enzymatic casein hydrolysates taking into account their optimal composition and taste characteristics
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00