Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie wydajności aminokwasów hydrolizatów kazeinowych kwasowych i enzymatycznych z uwzglednieniem ich optymalnego składu i cech smakowych

Tytuł:
Porównanie wydajności aminokwasów hydrolizatów kazeinowych kwasowych i enzymatycznych z uwzglednieniem ich optymalnego składu i cech smakowych
Issledovanie metoda poluchenija aminokislot iz preparatov pri enzimaticheskom kislotnom gidrolize i poluchenie enzimaticheskikh gidrolizatov s optimal`nymi prganolepticheskimi svojstvami
Comparison of the amino acid yield of acid and enzymatic casein hydrolysates taking into account their optimal composition and taste characteristics
Autorzy:
Janicki, Józef
Skupin, Janusz
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836301.pdf
Data publikacji:
1960
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1960, 5; 99-110
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies