Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studia nad wpływem średnich dawek promieni gamma na barwniki antocyjanowe niektórych owoców III. Badania nad możliwością wykorzystania niektórych potencjalnych stabilizatorów barwników antocyjanowych w procesie radiacji

Tytuł:
Studia nad wpływem średnich dawek promieni gamma na barwniki antocyjanowe niektórych owoców III. Badania nad możliwością wykorzystania niektórych potencjalnych stabilizatorów barwników antocyjanowych w procesie radiacji
Issledovanija vlijanija srednikh doz gamma luchej na antocianovye krastelni nekotorykh fruktov III. Issledovanija vozmozhnosti ispol`zovanija nekotorykh potencial`nykh stabilizatorov antocianovykh krasitelen v processe radiacii
Studies onthe effect of medium doses of gamma radiation on the anthocyanin pigments of some fruits III. The use of some potential protective agents for anthocyanin pigments in irradiation
Autorzy:
Horubala, Adolf
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836196.pdf
Data publikacji:
1964
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1964, 10; 131-144
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies