Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O kwasie alfa`-pirolidono - alfa-karboksylowym w mlasie cukrowniczym

Tytuł:
O kwasie alfa`-pirolidono - alfa-karboksylowym w mlasie cukrowniczym
O kislote alfa-pirolidonokarboksil`noj v sakharnoj patoke
On the alfa-pyrrolidone-alfa-carboxylic cid in the beet-sugar molasses
Autorzy:
Zagrodzki, Stanisław
Kurkowska, Agnieszka
Wójcik, Halina
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836177.pdf
Data publikacji:
1964
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1964, 10; 199-212
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies