Wyodrębnianie i charakterystyka drożdży i bakterii zakwasów żytnich niektórych piekarń warszawskich Vydelenie i kharakteristika drozhzhej i bakterij iz rzhanykh zakvasok poluchaemykh v nekotorykh barshavskikh pekarnjakh Isolation and characteristics of yeast and bacteria from the corn leaven of some Warsaw bakeries
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00