Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wyodrębnianie i charakterystyka drożdży i bakterii zakwasów żytnich niektórych piekarń warszawskich

Tytuł:
Wyodrębnianie i charakterystyka drożdży i bakterii zakwasów żytnich niektórych piekarń warszawskich
Vydelenie i kharakteristika drozhzhej i bakterij iz rzhanykh zakvasok poluchaemykh v nekotorykh barshavskikh pekarnjakh
Isolation and characteristics of yeast and bacteria from the corn leaven of some Warsaw bakeries
Autorzy:
Wojcieszak, Paweł
Opuszyńska, Hanna
Rzędowski, Wiesław
Grabińska, Maria
Siwkowska, Alicja
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836175.pdf
Data publikacji:
1964
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1964, 10; 19-31
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies