Tytuł pozycji:
Przyczynek do badań aktywności dekstrynującej alfa-amylazy w wysiągach słodów jęczmiennych (II)
- Tytuł:
-
Przyczynek do badań aktywności dekstrynującej alfa-amylazy w wysiągach słodów jęczmiennych (II)
K voprosu o issledovanijakh aktivnosti alfa-amilazy v ehssencijakh ja`mennogo soloda (II)
A contribution to the investigation on alfa-amylase activites in barley malt extract
- Autorzy:
-
Błaszków, Wł.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836102.pdf
- Data publikacji:
-
1967
- Wydawca:
-
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Źródło:
-
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1967, 14; 39-49
0080-374X
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie