Zastosowanie niektórych biotechnicznych metod w celu zwiększenia rozkładu laktozy lub zapobieżenia wtórnemu zakwaszeniu twarogowych serów pleśniowych Primenenie nekotorykh biotekhniceskikh metodov dlja uvelicenija raspredelenija laktozy ili predotvrashhenija vtoricnoj zakvaski tvorozhnykh syrov Application of some biotechnical means for increasing the rate of decomposition of lactose in the mould-ripened fat quarg cheese or preventing its reacidification
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00