Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie niektórych biotechnicznych metod w celu zwiększenia rozkładu laktozy lub zapobieżenia wtórnemu zakwaszeniu twarogowych serów pleśniowych

Tytuł:
Zastosowanie niektórych biotechnicznych metod w celu zwiększenia rozkładu laktozy lub zapobieżenia wtórnemu zakwaszeniu twarogowych serów pleśniowych
Primenenie nekotorykh biotekhniceskikh metodov dlja uvelicenija raspredelenija laktozy ili predotvrashhenija vtoricnoj zakvaski tvorozhnykh syrov
Application of some biotechnical means for increasing the rate of decomposition of lactose in the mould-ripened fat quarg cheese or preventing its reacidification
Autorzy:
Pianowski, E.
Dłużewski, M.
Jakubczykowa, E.
Korolczukowa, E.
Pilarska, A.
Skrzyńska, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836075.pdf
Data publikacji:
1969
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1969, 15; 101-114
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies