Zastosowanie dwunitrofenolu i antronu do kolorymetrycznego oznaczania cukrów w soku bulw ziemniaka Pirimenienie dinitrofenola i antrona dlja kalorimetricheskogo opredelenija sakhara v soke plodov kartofelja The Application of dinitrophenol and anthrone for the determination of sugar content in patato tuber juice
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00