Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ oddziaływania międzycząsteczkowego waniliny i etylowaniliny na technologię i jakość aromatów spożywczych

Tytuł:
Wpływ oddziaływania międzycząsteczkowego waniliny i etylowaniliny na technologię i jakość aromatów spożywczych
Vlijanie mezhmolekuljarnogo vzdejstvija vanilina i etilovanilina na tekhnologoiju i kacestvo prishevykh apomatov
The mutual influence of the molecules of vanilin and ethylvanillin on the technology and quality of arimatic substances for foodstuffs
Autorzy:
Szczepanik, R.
Sarzyński, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836063.pdf
Data publikacji:
1969
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1969, 15; 87-99
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies