Wpływ oddziaływania międzycząsteczkowego waniliny i etylowaniliny na technologię i jakość aromatów spożywczych Vlijanie mezhmolekuljarnogo vzdejstvija vanilina i etilovanilina na tekhnologoiju i kacestvo prishevykh apomatov The mutual influence of the molecules of vanilin and ethylvanillin on the technology and quality of arimatic substances for foodstuffs
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00