Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ niektórych czynników chemicznych na radioodporność barwników antycyjanowych w sokach owocowych

Tytuł:
Wpływ niektórych czynników chemicznych na radioodporność barwników antycyjanowych w sokach owocowych
Vlijanie niekotorykh khimnceskikh faktorov na padioaktivnoe soprotivlenie antocianovykh krasitelej v fruktovykh sokakh
The influence of some chemical agents on the radioresistance of anothocyanin pigments in frut juices
Autorzy:
Wilska-Jeszka, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836062.pdf
Data publikacji:
1969
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1969, 15; 65-78
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies