Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The consumer in the Polish organic food market. A Siedlce example

Tytuł:
The consumer in the Polish organic food market. A Siedlce example
Autorzy:
Nowogródzka, Teresa
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1826513.pdf
Data publikacji:
2019-08-01
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
Tematy:
consumer
preferences
organic food
segmenting
Źródło:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach; 2016, 38, 111; 89-101
2082-5501
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-SA: Creative Commons Uznanie autorstwa - Na tych samych warunkach 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
This paper deals with consumer attitude and behaviour towards organic food. Among otherthings, it presents a profile of organic food consumers together with an attempt to differentiate themaccording to their preferences for organic food. The paper also discusses food labelling which makesit possible for the customer to get information about whether a particular item of food is organic or not.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies