Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zagrożenia biologiczne. Smaczne ale czy zawsze bezpieczne?

Tytuł:
Zagrożenia biologiczne. Smaczne ale czy zawsze bezpieczne?
Autorzy:
Kwarecki, K.
Zużewicz, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/179953.pdf
Data publikacji:
2001
Wydawca:
Centralny Instytut Ochrony Pracy
Tematy:
bezpieczeństwo pracy
zagrożenia biologiczne
żywność
occupational safety
biological hazards
food
Źródło:
Bezpieczeństwo Pracy : nauka i praktyka; 2001, 3; 28-29
0137-7043
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies