There are three main fields of modern analytical chemistry where enzymes
are presented: (1) biorecognition, biosensing and biodetection schemes, especially
important in case of biosensors, (2) enzymes as analytes, and (3) enzymes as markers
in immune- and genoanalysis. These analytical fields could be illustrated by the
research of bioanalytics group supervised by professor Stanisław Głąb.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00