Crystalline D-glucose extracted from dried resins was irradiated with 60Co gamma rays. The multicomponent
EMR spectra of the samples kept at ambient temperature were compared with those heated at 105°C – the temperature
close to the melting point of glucose. Normalized EMR spectra recorded with both samples were subtracted, resulting
in a differential EMR spectrum. Spectral analysis of all three spectra has been done resulting in the identification
of isotropic doublet of doublets assigned to less stable radical derived from parent glucose molecule.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00