The following publication presents results of the research on a new, innovative, mild technology of food processing with microwaves technology in order to develop novel food in the form of “on the go” healthy snacks. Different aspects of microwave treatment technologies within the context of physical model of electromagnetic field interaction with a food product, marketing and energy aspects were considered. Furthermore, comparison of sensory quality of conventionally and microwave treated nuts was shown, which is a key feature of nuts, seeds and dried fruits for most consumers. A comparative LCA analysis of convectional and microwave roasting was performed as well.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00