Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

In Vitro Analysis of AHPlus and MM-Seal by ESR and Thermoanalytical Methods

Tytuł:
In Vitro Analysis of AHPlus and MM-Seal by ESR and Thermoanalytical Methods
Autorzy:
Ceylan, Y.
Usta, A.
Usta, K.
Kont Cobankara, F.
Yildirim, C.
Birey, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1402525.pdf
Data publikacji:
2015-08
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Fizyki PAN
Tematy:
87.66.Uv
36.20.Kd
39.30.+w
33.35.+r
Źródło:
Acta Physica Polonica A; 2015, 128, 2B; B-479-B-482
0587-4246
1898-794X
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The free radicals and their concentration in resin materials may impact biocompatibility and polymerization properties of dental materials. The aim of this study was to determine whether there are free radicals and to obtain useful information about thermal stability of materials using electron spin resonance (ESR) spectroscopy, TGA (Thermogravimetry Analysis) and DTA (Differential Thermal Analysis) methods. Epoxy resin-based sealers AHPlus and MM-Seal samples, freshly mixed and set, were prepared to be analysed with ESR and thermal methods. The free radicals were found in dental materials. As radical concentration in AHPlus have changed very slowly, the concentration in MM-Seal have decreased dramatically. Also, MM-Seal was found to decompose in three steps with the increasing temperature, while decomposition of the AHPlus occurred in two steps.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies