The results of the research on estimation the molar heat of formation (enthalpy) of model triglycerides found in natural oils and fats are presented. In this work a calculation method and calorimetric one were used. It was found that combustion heat values determined by separate methods are comparable; their difference was a maximum of 155 kJ/kg, and thus was significantly lower than the tolerance for the calorimetric method according to PN 86/C-04062.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00