Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimisation of thinning of apple fruitlets cv. 'Braeburn Mariri Red'

Tytuł:
Optimisation of thinning of apple fruitlets cv. 'Braeburn Mariri Red'
Autorzy:
Szot, I.
Lipa, T.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/13925588.pdf
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
apple tree
Braeburn Mariri Red cultivar
thinning
chemical thinning
fruitlet thinning
fruit size
benzyladenine
cytokinin
metamitron
thinning agent
Źródło:
Acta Agrophysica; 2019, 26, 3; 65-76
1234-4125
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies