- Tytuł:
-
Effect of packaging method, storage time and conditions on the chicken thighs quality
Wpływ sposobu pakowania, czasu i warunków przechowywania na jakość ud kurcząt - Autorzy:
-
Chmiel, M.
Słowiński, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925573.pdf
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
animal thigh
chicken
packing method
modified atmosphere
gas composition
storage time
storage condition
quality characteristics - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2020, 601; 3-11
0084-5477 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł