- Tytuł:
-
Ultrafiltration as a method to obtain sugar reduced cloudy juices a research on juice’s properties
Ultrafiltracja jako metoda otrzymywania soków o zmniejszonej zawartości cukru - badanie właściwości soków - Autorzy:
-
Barańska, A.
Kot, A.
Samborska, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925568.pdf
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
ultrafiltration
cloudy juice
apple juice
red beet juice
sugar
reduction
total soluble solid
titratable acidity - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2020, 600; 3-11
0084-5477 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł