- Tytuł:
-
Study of the properties of vegan ice cream based on almond drink
Badanie właściwości lodów wegańskich na bazie napoju migdałowego - Autorzy:
-
Kot, A.
Kamińska-Dwórznicka, A.
Barańska, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925566.pdf
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
ice cream
vegan ice cream
almond drink
physical property
organoleptic characteristics
crystal structure
cream structure
stabilizer
locust bean gum
xanthan gum - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2020, 600; 21-30
0084-5477 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł