Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Synergistic antibacterial effect of phenolic acids against Escherichia coli

Tytuł:
Synergistic antibacterial effect of phenolic acids against Escherichia coli
Synergistyczne działanie przeciwbakteryjne kwasów fenolowych przeciwko Escherichia coli
Autorzy:
Synowiec, A.
Żyła, K.
Gniewosz, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/13925559.pdf
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Tematy:
synergy
antibacterial effect
phenolic acid
Escherichia coli
biofilm
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2019, 598; 51-62
0084-5477
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies