- Tytuł:
-
Changes of bioactive compounds content of kiwiberry during storage
Zmiany właściwości biochemicznych minikiwi podczas przechowywania - Autorzy:
-
Bogusz, R.
Rybak, K.
Gondek, E. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925555.pdf
- Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
hardy kiwifruit
Actinidia arguta
storage
temperature
biochemical property
bioactive compound
flavonoids
antioxidant capacity
phenolics content
carotenoid - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2019, 598; 3-13
0084-5477 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł