- Tytuł:
-
The impact of different drying methods on quality of radish sprouts
Wpływ różnych metod suszenia na jakość kiełków rzodkiewki - Autorzy:
-
Wiktor, A.
Wasilewska, K.
Barba, F.J.
Dadan, M.
Koubaa, M.
Roohinejad, S.
Nowacka, M.
Witrowa-Rajchert, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925552.pdf
- Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
radish
sprout
drying method
microwave drying
antioxidant
polyphenol
rehydration
total phenol content
DPPH method - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2019, 597; 41-51
0084-5477 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł