- Tytuł:
-
Quality evaluation of lipid fraction of millet groats (Panicum miliaceum L.)
Ocena jakości frakcji lipidowej kaszy jaglanej (Panicum miliaceum L.) - Autorzy:
-
Górska, A.
Głowacka, R.
Mańko-Jurkowska, D.
Wirkowska-Wojdyła, M.
Bryś, J.
Ostrowska-Ligęza, E. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925544.pdf
- Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
Panicum miliaceum
millet
fatty acid composition
oxidative stability
acid number
peroxide number
lipid fraction
quality evaluation - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2019, 596; 3-12
0084-5477 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł