Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality of traditional dry-cured loin from rustic and commercial pig breeds

Tytuł:
Quality of traditional dry-cured loin from rustic and commercial pig breeds
Jakość tradycyjnych polędwic surowych dojrzewających wyprodukowanych z rodzimych i komercyjnych ras świń
Autorzy:
Smagowska, E.
Jaworska, D.
Przybylski, W.
Wołosiak, R.
Derewiaka, D.
Nowicka, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/13925542.pdf
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Tematy:
loin
dry cured loin
chemical composition
cholesterol
tocopherol content
trace element
fatty acid composition
physical parameter
sensory quality
pig breed
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2019, 596; 55-66
0084-5477
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies