- Tytuł:
-
Quality of traditional dry-cured loin from rustic and commercial pig breeds
Jakość tradycyjnych polędwic surowych dojrzewających wyprodukowanych z rodzimych i komercyjnych ras świń - Autorzy:
-
Smagowska, E.
Jaworska, D.
Przybylski, W.
Wołosiak, R.
Derewiaka, D.
Nowicka, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925542.pdf
- Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
loin
dry cured loin
chemical composition
cholesterol
tocopherol content
trace element
fatty acid composition
physical parameter
sensory quality
pig breed - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2019, 596; 55-66
0084-5477 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł