- Tytuł:
-
Ocena krajowej odmiany Triticum durum ‘SMH87’ jako surowca do produkcji makaronu
Assessment of the domestic variety Triticum durum ‘SMH87’ as a raw material for pasta production - Autorzy:
-
Rachoń, L.
Bobryk-Mamczarz, A.
Kiełtyka-Dadasiewicz, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925513.pdf
- Data publikacji:
- 2021
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
pszenica twarda
Triticum durum
odmiany roslin
pszenica twarda SMH87
pszenica twarda Floradur
plony
jakosc zdrowotna
makarony
wartosc technologiczna - Źródło:
-
Agronomy Science; 2021, 76, 2; 5-16
2544-4476
2544-798X - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł