- Tytuł:
- Contribution of meat products to average daily intake of nitrites in Poland
- Autorzy:
-
Tyszkiewicz, S.
Klossowska, B.
Tyszkiewicz, I. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371774.pdf
- Data publikacji:
- 1994
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
przetwory miesne
azotany
zywnosc
Polska
azotyny
skazenie zywnosci
mieso - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1994, 03, 4; 187-191
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł