Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The content of selected minerals and some heavy metals in food products from Southern Poland. I. Wheat and rye grain

Tytuł:
The content of selected minerals and some heavy metals in food products from Southern Poland. I. Wheat and rye grain
Autorzy:
Miedzobrodzka, A.
Sikora, E.
Cieslik, E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1371724.pdf
Data publikacji:
1992
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Tematy:
food product
rye
wheat
Polska
mineral
environment pollution
cereal
animal nutrition
heavy metal
Źródło:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1992, 01, 1; 45-50
1230-0322
2083-6007
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies