- Tytuł:
- Evaluation of crude oils pressed and extracted from seeds of Cucurbita pepo
- Autorzy:
-
Wieczorek, C.
Kowalski, A.
Zalewski, S. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371704.pdf
- Data publikacji:
- 1993
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
oxidative stability
oil
pumpkin seed
seed
nutritional value
crude oil
stability
human nutrition
technological value
fatty acid
quality
Cucurbita pepo
composition - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1993, 02, 2; 17-24
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł