Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of crude oils pressed and extracted from seeds of Cucurbita pepo

Tytuł:
Evaluation of crude oils pressed and extracted from seeds of Cucurbita pepo
Autorzy:
Wieczorek, C.
Kowalski, A.
Zalewski, S.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1371704.pdf
Data publikacji:
1993
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Tematy:
oxidative stability
oil
pumpkin seed
seed
nutritional value
crude oil
stability
human nutrition
technological value
fatty acid
quality
Cucurbita pepo
composition
Źródło:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1993, 02, 2; 17-24
1230-0322
2083-6007
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies