- Tytuł:
- Associated cultures of lactic acid bacteria and yeast as starters in gluten-free bakers leavens
- Autorzy:
-
Wlodarczyk, M.
Jezynska, B.
Warzywoda, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371629.pdf
- Data publikacji:
- 1993
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
yeast
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus sanfrancisco
starter
leaven
food
Saccharomyces cerevisiae
fermentation
lactic acid bacteria
microorganism
symbiosis
gluten-free starter
Lactobacillus brevis - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1993, 02, 1; 83-91
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł