- Tytuł:
- Resorcinolic lipids from cereal bran as natural antioxidants
- Autorzy:
-
Nienartowicz, B.
Kozubek, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371610.pdf
- Data publikacji:
- 1993
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
bran milling fraction
biochemistry
cereal bran
lipid oxidation
food
natural antioxidant
cereal
antioxidant
resorcinolic lipid - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1993, 02, 4
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł