- Tytuł:
- Effect of cooking methods on vitamin C, nitrates and nitrites contents and sensory quality in Brussels sprouts
- Autorzy:
-
Czarniecka, E.
Kowalska, K.
Zalewski, S. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371586.pdf
- Data publikacji:
- 1993
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
diet
vitamin C
human diet
nitrite
cooking
human nutrition
food
Brussels sprout
sensory quality
vegetable
nitrate - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1993, 02, 4; 85-92
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł