- Tytuł:
- The effect of calcium and phosphorus on some properties of casein extruded products
- Autorzy:
-
Szpendowski, J.
Smietana, Z.
Chojnowski, W. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371566.pdf
- Data publikacji:
- 1993
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
physicochemical property
calcium
dairy industry
dairy technology
casein extruded product
food
human nutrition
phosphorus
extrusion - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1993, 02, 3; 55-62
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł