- Tytuł:
- Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder. III. Functional properties
- Autorzy:
-
Zbikowski, Z.
Zbikowska, A.
Ziajka, S. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371557.pdf
- Data publikacji:
- 1993
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
milk powder
technological parameter
dispersibility
wettability
agglomeration
food
solubility
flowability
quality
functional property
biotechnology - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1993, 02, 3; 25-32
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł