- Tytuł:
- Nutritional value of lentil seeds [Lens culinaris] as compared with beans and peas
- Autorzy:
-
Zdunczyk, Z.
Godycka, I.
Frejnagel, S.
Krefft, B.
Juskiewicz, J.
Milczak, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371547.pdf
- Data publikacji:
- 1993
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
diet
lentil
bean
plant protein
Lens culinaris
human nutrition
legume seed
pea
nutritional model
rat
seed
nutritional value - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1993, 02, 3; 73-81
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł