- Tytuł:
- Changes in cell numbers and the ATP content in immobilized yeast cells during the continuous ethanol fermentation
- Autorzy:
-
Paterczyk, J.
Trzcinska, M.
Sieliwanowicz, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371452.pdf
- Data publikacji:
- 1992
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
porous glass
cell number
immobilization
calcium alginate
ethanol fermentation
yeast cell
Saccharomyces cerevisiae - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1992, 01, 4; 29-36
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł