Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kontrola obecności mykotoksyn w produktach rolniczychi żywności. Cz. II. Praca przeglądowa

Tytuł:
Kontrola obecności mykotoksyn w produktach rolniczychi żywności. Cz. II. Praca przeglądowa
Control of the presence of mycotoxins in agricultural products and food.Part II. A review
Autorzy:
Kowalska, G.
Kowalski, R.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/13096125.pdf
Data publikacji:
2020
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Źródło:
Agronomy Science; 2020, 75, 3; 43-58
2544-4476
2544-798X
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies