In retail chains, 1% to 3% of food production, i.e. thousands of tons every year, is perished or expired. Improper waste management poses a threat for human health and pollutes the environment. This waste may be successfully neutralised in the process of methane fermentation. The conducted research was to determine the depletion efficiency of selected expired food products, depending on the composition of the mix, as well as the manner of conducting fermentation and, therefore, duration time and the process temperature.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00