Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studia nad konsumpcją żywności w Polsce w XVI i pierwszej połowie XVII w.

Tytuł:
Studia nad konsumpcją żywności w Polsce w XVI i pierwszej połowie XVII w.
Autorzy:
Wyczański, Andrzej
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/books/1196864.zip
https://bibliotekanauki.pl/books/1196864.pdf
https://bibliotekanauki.pl/books/1196864.mobi
https://bibliotekanauki.pl/books/1196864.epub
Data publikacji:
1969
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies