Udder inflammations are one of the most common diseases of high-yielding dairy cows that cause high economic losses and have negative influence on milk technological value. Nowadays, pathogens involved in the inflammation process present lower susceptibility to antibiotics and around 90% of mastitis cases is caused by environmental bacteria. This situation forces researchers for seeking new solutions in mastitis prevention and treatment. The aim of this paper was to describe bacteria, fungi and algae are most common reasons of mastitis in dairy cows.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00