Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Value stream improvement of food product

Tytuł:
Value stream improvement of food product
Autorzy:
Ingaldi, M.
Jagusiak-Kocik, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/114854.pdf
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Stowarzyszenie Menedżerów Jakości i Produkcji
Tematy:
value stream mapping (VSM)
fruits and vegetables preserves
SWOT analysis
production process depicted technologically
current state map
future state map
mapowanie strumienia wartości
analiza SWOT
zarządzanie produkcją
Źródło:
Zeszyty Naukowe. Quality. Production. Improvement; 2014, 1 (1); 1-10
2544-2813
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
This chapter contains a discussion of the value stream mapping concept. Shows the analyzed company, which is engaged in the production of fruits and vegetables preserves. As part of the research presented a SWOT analysis with graphical interpretation and presentation of strategic position, in which the establishment is located. It also presents the manufacturing process object of study - tomato concentrate depicted technologically and value stream map of the present state and the future state.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies