Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza zmian składników powierzchni paszowej i metod konserwacji pasz na tle produkcji mleka

Tytuł:
Analiza zmian składników powierzchni paszowej i metod konserwacji pasz na tle produkcji mleka
Analysis of the changes in forage area components and methods for fodder preservation against the background of dairy production
Autorzy:
Lipińska, H.
Kornas, R.
Stamirowska-Krzaczek, E.
Lipiński, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/11236585.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
uzytki zielone
kukurydza
konserwacja pasz
produkcja mleka
kiszonki
sianokiszkonki
siano
bydlo mleczne
zywienie zwierzat
gospodarstwa rolne
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2013, 68, 4; 1-9
0365-1118
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies