- Tytuł:
-
Analiza zmian składników powierzchni paszowej i metod konserwacji pasz na tle produkcji mleka
Analysis of the changes in forage area components and methods for fodder preservation against the background of dairy production - Autorzy:
-
Lipińska, H.
Kornas, R.
Stamirowska-Krzaczek, E.
Lipiński, W. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/11236585.pdf
- Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
uzytki zielone
kukurydza
konserwacja pasz
produkcja mleka
kiszonki
sianokiszkonki
siano
bydlo mleczne
zywienie zwierzat
gospodarstwa rolne - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2013, 68, 4; 1-9
0365-1118 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł