Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Gamma radiation treated chitosan solution for strawberry preservation: Physico-chemical properties and sensory evaluation

Tytuł:
Gamma radiation treated chitosan solution for strawberry preservation: Physico-chemical properties and sensory evaluation
Autorzy:
Jesmin, S.
Al-Jubayer, A.
bin Eusuf, S.
Kamal, A.H.M.
Islam, J.M.M.
Ferdoush, F.
Kabir, S.E.
Khan, M.A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/11054.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Przedsiębiorstwo Wydawnictw Naukowych Darwin / Scientific Publishing House DARWIN
Źródło:
International Letters of Natural Sciences; 2016, 60
2300-9675
Język:
angielski
Prawa:
CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies