Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aktywność przeciwutleniająca kwasów fenolowych jęczmienia jarego

Tytuł:
Aktywność przeciwutleniająca kwasów fenolowych jęczmienia jarego
Antioxidant activity of phenolic acids of spring barley
Autorzy:
Makarska, E.
Michalak, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/11046084.pdf
Data publikacji:
2005
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
analiza ilosciowa
ekstrakty
jeczmien jary
jeczmien Rodos
ziarno
jeczmien Start
aktywnosc przeciwutleniajaca
jeczmien Rambo
identyfikacja
kwasy fenolowe
odmiany roslin
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2005, 60; 263-269
0365-1118
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies