- Tytuł:
-
Aktywność przeciwutleniająca kwasów fenolowych jęczmienia jarego
Antioxidant activity of phenolic acids of spring barley - Autorzy:
-
Makarska, E.
Michalak, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/11046084.pdf
- Data publikacji:
- 2005
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
analiza ilosciowa
ekstrakty
jeczmien jary
jeczmien Rodos
ziarno
jeczmien Start
aktywnosc przeciwutleniajaca
jeczmien Rambo
identyfikacja
kwasy fenolowe
odmiany roslin - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2005, 60; 263-269
0365-1118 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł