- Tytuł:
-
Wpływ ogrzewania i typu dodanego karagenu na właściwości fizykochemiczne roztworów WPI
Effect of heating and carrageenan type on physico-chemical properties of WPI solutions - Autorzy:
-
Gustaw, W.
Mleko, S.
Glibowski, P.
Janas, P. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/11023876.pdf
- Data publikacji:
- 2004
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
izolaty bialkowe
ogrzewanie
bialka serwatkowe
interakcje
polisacharydy
roztwory WPI
karageny
wlasciwosci fizykochemiczne - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 1; 215-223
0365-1118 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł