Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Skład chemiczny oraz wartość paszową jęczmienia jarego i owsa uprawianych w mieszankach w zależności od nawożenia azotem

Tytuł:
Skład chemiczny oraz wartość paszową jęczmienia jarego i owsa uprawianych w mieszankach w zależności od nawożenia azotem
Chemical composition and fodder value of spring barley and oats growing in mixtures in relation to nitrogen fertilization
Autorzy:
Idziak, R.
Michalski, T.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/11006877.pdf
Data publikacji:
2004
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
sklad chemiczny
wartosc pokarmowa
siew czysty
uprawa roslin
owies
plony
dawki nawozowe
jeczmien jary
ziarno
jakosc
nawozenie azotem
siew w mieszankach
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 1; 75-82
0365-1118
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies