- Tytuł:
-
Wpływ wilgotności surowca na właściwości fizyczne ekstrudatów zbożowo-lędźwianowych
The influence of the moisture content on the physical properties of cereals-everlasting pea extrudate - Autorzy:
-
Rzedzicki, Z.
Kasprzak, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/10999236.pdf
- Data publikacji:
- 2004
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
zboza
wilgotnosc surowcow
cechy organoleptyczne
ekstrudaty zbozowo-ledzwianowe
wlasciwosci fizyczne
ledzwian siewny - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 1; 293-301
0365-1118 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł