The aim of the research was to evaluate that the effect of symbiotic fermented cherry juice
containing fructo oligosaccharide to enhance the growth and activity of probiotic strains include
Lactobacillus acidophilus was tested for their antibiotic susceptibility, and tolerance to bile.
Antifungal activity of symbiotic cherry juice could differ in their antagonistic activity against fungal
disease which could be due to the metabolite secreted by the lactic acid bacteriocin specially type of
organic acids and added fructo oligo saccharide as a probiotic and for food preservation synbiotic
cherry juice was identified and their major compounds was detected using gas chromatographymass
spectrum (gc-ms).
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00