Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad technologią ekstruzji dwuślimakowej ekstrudatów z udziałem otrąb pszennych

Tytuł:
Badania nad technologią ekstruzji dwuślimakowej ekstrudatów z udziałem otrąb pszennych
A study on the technology of twin-screw extrusion cooking of extrudates with a share of wheat bran
Autorzy:
Sobota, A.
Rzedzicki, Z.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/10592865.pdf
Data publikacji:
2004
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
ekstrudery dwuslimakowe
ekstruzja
ekstrudaty
modyfikacje
produkcja
otreby pszenne
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 1; 303-313
0365-1118
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies